Saturday, February 22, 2014

Lucky - Jason Mraz feat Colbie Caillat

Do you hear me
I'm talking to you
Across the water across the deep blue ocean
Under the open sky, oh my, baby I'm trying

Boy I hear you in my dreams
I feel you whispers across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again
Oooh oooh oooh oooh oooh oooh oooh oooh

They don't know how long it takes
Waiting for a love like this
Everytime we say goodbye
I wish we had one more kiss
I'll wait for you I promise you, I will...

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again

Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stay
Lucky to be coming home someday

And so I'm sailing through the sea
To an island where we'll meet
You'll hear the music fill the air
I'll put a flower in your hair

Through the breezes through trees
Move so pretty you're all I see
As the world keeps spinning round
You hold me right here right now

I'm lucky I'm in love with my best friend
Lucky to have been where I have been
Lucky to be coming home again

Lucky we're in love in every way
Lucky to have stayed where we have stay
Lucky to be coming home someday

Oooh oooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
Oooh oooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

Nah itu dia lirik lagu Lucky. Pada tau kan lagunyaa? Lagunya enak deh.. Cuma sekarang udah jarang aku dengerin aja, soalnya udah hafal jadinya yaa gitu deh wkwk.. Oh ya, Fatin sama Mikha juga pernah nyanyiin lagu ini lohh >< daaann, mungkin aja mereka nyanyiinnya sepenuh hati, jadi liriknya itu beneran buat mereka *ahaayy* oke udah ngayalnya-_- aku pernah iseng-iseng buka YouTobe tuh, nah aku recordnya gitar gitu deh, dan itu tuh susah-_- Mana kan orangnya itu yang main gitarnya tangannya gede, aku tangannya kecil, jadi gak nyampe gitu loh(?) aku juga suka liat coveran orang lain yang nyanyi lagu ini, dan itu juga keren-keren!

Yaa mungkin sampe sini dulu aja ya.. Lirik lagu selanjutnya ituu............................................... Ada deh XP Stay tune aja yaa~ *gayanya* hahahaha see you! :D

No comments: